Hírek

2013.02.13. 11:46

Ékszerek között kutatott a kollégiumi tolvaj

Veszprémben kollégiumi tolvajt, Ajkán bolti tolvajokat fogtak el a rendőrök.

veol.hu

Egy kollégiumi tolvajt fogtak el a veszprémi rendőrök február 12-én reggel, miután a lopásról bejelentés érkezett a rendőrkapitányságra. Egy ott lakó hölgy álmából felriadva vette észre az ékszerei között kutató férfit, majd azonnal értesítette a rendőrséget. A járőrök az adatgyűjtést követően rövid időn belül elfogták a férfit, akit előállítottak, majd őrizetbe vétele mellett 7 rendbeli lopás gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki - tájékoztatott szerdán a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, amely egy másik esetről is beszámolt.

Az elkövetés után néhány perccel, a helyszíntől nem messze már el is fogták a járőrök azt a két tolvajt, akik mára virradó éjszaka az ablakot betörve jelentős összegű árut tulajdonítottak el egy ajkai ABC-ből. A rendőrök helyszíni szemlét folytattak, valamint az elkövetőket előállították és őrizetbe vételük mellett betöréses lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!