Labdarúgó NB II

2024.04.19. 14:03

Izgalmas meccs vár az ajkaiakra

A labdarúgó NB II 29. fordulójában az idén remekelő Kozármisleny otthonába látogat az FC Ajka csapata. A két együttes között három hely és hat pontkülönbség van.

Balogh Dávid

Az ajkaiak csodás 2024-es szériája a múlt héten ért véget, ugyanis tíz veretlen bajnoki mérkőzés után egy ráadásban esett góllal kaptak ki a Csákvártól hazai pályán. A bakonyiak ennek ellenére kihúzhatják magukat, ugyanis a téli szünetet a kiesőhelyen töltötték, majd Schindler Szabolcs vezetésével feljöttek a tabella 8. helyére. Jelenleg Csizmadia Zoltánéknak 37 pontjuk van.

Még mindig nagyon szoros a mezőny az NB II-ben
 Archív fotó: Nagy Lajos

A Kozármisleny az idei év egyik legnagyobb meglepetése az NB II-es szezonban. Aczél Zoltán gárdája remekül vette az akadályokat, és sokáig a tabella 3. helyén állt. Most 43 ponttal az ötödik pozíciót foglalják el. A Baranya vármegyeieknek nincs sok sanszuk felzárkózni a 4. helyre, ugyanis a szegediek nyolc egységgel vannak előttük.

A vasárnapi mérkőzés tehát fontosnak bizonyul, főleg annak fényében, hogy szoros még a mezőny, és nem lehet még nyugodt senki sem, a kiesést illetően.

A Kozármisleny-FC Ajka bajnoki mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!