Veol podcast

2024.04.17. 10:44

A megyei focit nem szereti a mesterséges intelligencia

Legalábbis nekünk nem volt hajlandó megjósolni az idei megye I-es bajnokot. Azt már „tudjuk”, hogy a veszprémi focicsapat NB I-es aranyérmes lesz 2101-ben, de hogy alakul a Telekom Veszprém idei szezonja? Mi a helyzet az ajkai futballcsapattal, amelynek megszakadt a hosszú veretlenségi sorozata, viszont a mezőny talán legügyesebb labdaszedőjével rendelkezik. Többek között ezekről volt szó a Helyzet Podcast aktuális adásában.

Horváth Gábor

Az Úrkút SK áll a tabella élén, de vajon meg tudja-e védeni bajnoki címét?

Fotó: Nagy Lajos/Napló

- A Telekom Veszprém pénteken a Szegeddel játszik, a szezon legfontosabb része mégis csak ezután a találkozó után kezdődik a bakonyiak számára.

- Az FC Ajka legutóbb kikapott, de a 10 meccses veretlenségi sorozatra igazán büszke lehet a csapat, amely persze még nem dőlhet hátra.

- A labdarúgó NB III-ban a Veszprém és a Balatonfüred is hullámvölgyben van, távol került a Pető-csapat címvédése.

- A foci vármegye I-es küzdelem izgalmasan alakul, három együttes is esélyes az aranyéremre, a hétvégi balatonfűzfői derbit követően többet tudunk.

 

Ezek mellett a témák mellett beszéltünk még a Rally Hungaryról, amelyre több ezren látogattak ki és Európa autósportjának jelentős része néhány napra Veszprémre figyelt.

 

A mikrofonnál Balogh Dávid és Horváth Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!