Finálé

2023.05.23. 07:00

Parádés versenyen szereztek értékes helyezéseket a Kid Rock and Roll Sport Egyesület versenyzői

Értékes döntős helyezéseket szereztek vasárnap a Kid Rock and Roll Sport Egyesület versenyzői a veszprémi országos versenyen, ahol a klub utánpótláscsapatai is bemutatkozhattak – tájékoztatta lapunkat Bondor Virág, az egyesület vezetője.

Juhász-Léhi István

Az ország legjobb csapatai szerepeltek a veszprémi viadalon Fotók: Nagy Lajos

– Egyesületünk rendezte meg hétvégén a VI. Kid Kupa országos pontszerző versenyt, ahol az ország legjobb felnőtt párosai, valamint utánpótlás kis- és nagyformációi versengtek – tudtuk meg Bondor Virágtól. – Büszkeség, öröm és boldogság, hiszen tíz formációval vett részt egyesületünk a versenyen, amely fantasztikus hangulatban zajlott.

Negyedik helynek örülhetett a Kid Rock-os Szupercsajok children nagyformáció, amely nagyon ügyesen helytállt első országos versenyén. Ötödik lett a Sweeties junior kisformáció, mely a rendkívül erős mezőnyben egyedüli nyugat-magyarországi formációként mutathatta be a döntőben a kűrjét. Hetedik helyen zárta a versenyt a Flame Princess serdülő nagyformáció és a Fancies girls nagyformáció. A Kid Rock and Roll Sport Egyesület további eredményei: 8. Sárkányrock children kisformáció, 10. Dumagépek children kisformáció, 11. Kalóz-Rock children kisformáció, 12. Dolly Rolls juveniles kisformáció, 13. Dreamteam juveniles kisformáció, 15. Wonder Girls juveniles kisformáció.

A táncosok felkészítői: Espár Lilla, Kalmár Dóra, Kővári Kitti és Bondor Virág. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!