Ajkai Technikai Tömegsport Egyesület

2023.04.30. 12:37

Tehetségkutató diák lövészeknek

Összesen 233 általános és középiskolás diák vett részt az  I. Balogh György emlékverseny Ajka területi fordulóján. A benevezettek rugós légpuskával versenyeztek a Civil Házban lévő légpuska lőtéren. A tehetségkutató versenyt  az Ajkai Technikai Tömegsport Egyesület szervezte.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

Péntek Vendel elnöktől megtudtuk, hogy a legtöbb jelentkezés  az Ajka Eötvös Loránd -Kossuth Lajos  Általános Iskolából és a Veszprémi Szakképzési Centrum Szentgyörgyi Albert Technikum és Kollégiumból érkezett. Neveztek a sportágat kedvelő diákok az Ajkai Gimnázium Technikum Szakképző Iskola Általános Iskola Sportiskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegységéből és a Fekete-Vörösmarty gimnáziumból, valamint a halimbai általános iskolából.  Az ajkai területi fordulóról az országos döntőre légpuska rugós, középiskolás, leány kategóriában továbbjutott Domnai Ivett, Illyés Kira, Jáger Fanni  és Üveges Dorina. A fiúknál Kurdi Mátyás, Simon Kornél, Kiss Dániel és Fehér Gergő vesz részt a döntőn. 

Fotó: Gyarmati László 

Az általános iskolásoknál Meinczinger Kitti és Tóth Lara, valamint Czuppon Patrik, Rádl Péter, Kardos Tamás és Sztolarik Koppány. Csapatban a Szent-Györgyiből Simon Kornél, Kiss Dániel, Fehér Gergő jutott tovább, az Ajka területi csapat tagja Kurdi Mátyás, Rádl Péter és Kardos Tamás lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!