Balatonfűzfőn készül

2022.03.28. 11:16

Ismét profi meccsen szerepel a bokszoló

Négy év után visszatér a ringbe Törteli Balázs ökölvívó, aki az április 9-én rendezendő székesfehérvári gálán húz ismét bokszkesztyűt.

Horváth Gábor

Törteli Balázs négy év után tér vissza a ringbe

A 29 éves, veszprémi származású, Székesfehérváron élő sportember 2018-ban meccselt legutóbb, azóta edzőként és vállalkozóként tevékenykedett. Tavaly év végén úgy döntött, ismét belevág a versenyzésbe, ami nagyon hiányzott neki.

– Versenyző alkat vagyok, edzettem az elmúlt években is folyamatosan, de kellett valami, ami igazán megmozgat, ami igazán én vagyok. Remekül megy a felkészülés, de semmiféle terhet nem pakolok magamra a folytatással kapcsolatban. Haladok előre, szeretnék letenni valamit az asztalra – nyilatkozta lapunknak Törteli Balázs, aki jelenleg Balatonfűzfőn készül Nyikovics Gábor irányítása alatt, az erőnléti edzője pedig Czinger Attila.

A Vass Küzdősport Gálát április 9-én, szombaton rendezik meg a székesfehérvári Lake Side Hotelben, a 18 órakor kezdődő programban az amatőr összecsapások mellett öt profi küzdelmet láthat a nagyérdemű. Utóbbiak egyike lesz Törteli Balázs küzdelme is. A főmérkőzést a székesfehérvári Kiliti Tamás vívja, akinek ez lesz élete első címmeccse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!