nem volt tétje a meccsnek

2021.02.15. 20:35

Vereséggel fejezte be az alapszakaszt a veszprémi futsalcsapat

Tét nélküli találkozón szenvedett vereséget a Balaton Bútor FC Veszprém hétfőn este idegenben, a futsal NB I alapszakaszának zárókörében.

Horváth Gábor

20210119 Veszprém Március 15. csarnok, Futsal NB I: Balaton Bútor FC Veszprém-Haladás. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Berettyóújfalu–Veszprém 4-1 (4-0)

Berettyóújfalu, zárt kapuk mögött. V.: Borbás, Belicza, Bereczki. MVFC Berettyóújfalu: Sándor – Rézműves, Rábl, Szabó P., Henrique. Csere: Mezei, Horváth N., Nagy I., Gál, Szatmári, Nagy D., Takács, Sipos. Edző: Sergio Cabrera. Balaton Bútor FC Veszprém: Spandler – Fridrich, Pál, Komáromi, Montero. Csere: Sásdi, Klcsó, Erdősi, Lengyel, Tar, Rutai, Bencsik Á., Bencsik R. Edző: Fehér Zsolt.

Gólszerző: Henrique (4., 16.), Szabó P. (5.), Nagy I. (13.), ill. Montero (27.).

Idegenben, az MVFC Berettyóújfalu otthonában zárta a bajnoki alapszakaszt a Veszprém. A mérkőzésnek nem volt tétje, már korábban eldőlt, hogy a hazaiak a második, a bakonyiak pedig a harmadik helyen zárják a szakaszt.

A folytatásban az első öt csapat a felső-, a 6-10. helyezettek pedig az alsóházban küzdenek majd, oda-visszavágós rendszerben. Az együttesek helyezéseik alapján pontokat visznek magukkal az alapszakaszból. A felsőház első két helyezettje bajnoki finálét vív majd egymással.

A Veszprém az egyaránt sárga lapos eltiltást töltő Tatai József és Boromisza Dániel nélkül lépett pályára az összecsapáson, ahol már a negyedik percben hátrányba került.

Egy perccel később ismét gólt kaptak a vendégek, majd Nagy Imre növelte tovább a különbséget, Henrique pedig duplázott (4-0).

A szünet után viszont már csak a bakonyiak találtak be, Montero szépített. Összességében biztosan nyert a Berettyóújfalu, a felek a rájátszásban újra találkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!