Az elkezdett úton haladnak tovább

2020.10.02. 20:53

Tatabányára látogat a Balatonfüred FC

Újabb hatalmas feladat előtt áll a bent maradásért küzdő Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III. nyugati csoportjának 12. fordulójában, hiszen a bajnokság második helyén álló Tatabányai SC otthonában lép pályára vasárnap délután 3 órától.

Juhász-Léhi István

20200830 Balatonfüred NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés Balatonfüredi FC (piros) - Perutz Pápa (fehér) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Benne volt és meg is szerezte a múlt héten idei első győzelmét a Balatonfüred. A piros-fehérek nagyon komoly skalpot szereztek, hiszen az addig veretlen és listavezető fővárosi csapatot, a III. Kerületet csíp­ték meg, hazai pályán 2-1-re győzték le az óbudaiakat.

– Benne volt a levegőben a győzelmünk, hiszen két olyan meccset játszottunk – a DEAC és a Szabadkikötő ellen – előtte, amelyen gólokat rúgtunk, vezettünk, ám a végjáték nem sikerült – nyilatkozta a Naplónak Borgulya István, a Balatonfüred vezetőedzője.

– Ezúttal viszont a vége is jól sikerült. Most jön a bajnokság második helyezettje, de mi nem azt nézzük, hogy ki, hányadik helyen áll, hiszen nekünk minél több pontot kell szereznünk idén, az előttünk álló meccseken azért, hogy úgy tudjunk pihenőre menni majd, hogy esélyünk legyen a bent maradásra.

A vezetőedző elárulta azt is, hogy természetesen kell még idő ahhoz, hogy azt játékot játssza a csapat, amit elképzelt.

Most volt és van idejük gyakorolni, ráadásul egyre jobban megismeri játékosait is, akikkel összekovácsolódva jobbak lehetnek.

– Jó felfogású és mentalitású fiatalokból áll a csapatom, akik sikerre éhesek és bármit megtesznek azért, hogy NB III-as maradjon a Balatonfüred – jelentette ki Borgulya István. – Nagyon jó közösségbe csöppentem. Amit elkezdtünk néhány hete, azt az utat szeretnék járni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!