Arattak a hazai birkózó-palánták

2019.06.21. 15:00

A Centrum SE fiataljai összesen 21 érmet gyűjtöttek össze Öskün

A Tasner Antal Általános Iskola sportcsarnoka adott otthont a Centrum-kupának, amelyen a sportággal ismerkedő birkózó-palánták léptek szőnyegre.

Horváth Gábor

A centrumosok csapatban is megszerezték az első helyet Fotó: a szervezők

A megmérettetésre a székesfehérvári Honvéd Szondi, a Dunaferr SE, az Enyingi BSE, a Tököli BSE, a Dunaharaszti MTK, a budapesti Kertvárosi SE és a házigazda Centrum SE veszprémi és ösküi csapatai közel nyolcvan fővel neveztek.

A verseny elsődleges célja a birkózó sportot nemrég kezdett sportolók fizikai és technikai felmérése volt. A házigazdák nagy kihívás előtt álltak, hiszen a csapattagok közel száz százalékának ez az első versenye volt, mindez azonban cseppet sem befolyásolta hátrányosan a teljesítményt.

A fiatalok parázs hangulatú mérkőzéseket vívtak, végül összesen öt arany-, valamint nyolc-nyolc ezüst-, és bronzérem került a Centrum SE (amely első lett a csapatok között) versenyzőinek nyakába.

Eredményeik, I. hely: Ihász Bence, Hurda Felícia, Simon Domokos, Gáspár Bence és Csendes Bálint. II. hely: Lukács Lorina, Jancsek Zétény, Pálinkás Gábor, Katona Martin, Ormos-Székely Benett, Kórusz Róbert, Márkus Roland, Elek Márk. III. hely: Bielik Ádám, Dallos Kornél, Troják Severin, Takó Levente, Tóth Krisztián, Nagy Dominik, Tulok-Holecz Benedek, Tóth Konrád.

A csapatversenyen: 1. Centrum SE 104 pont, 2. Honvéd Szondi SE 74, 3. Dunaharaszti MTK 42.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!