Télen is tudnak edzeni

2019.01.09. 07:00

Szlovákiában, teremben gyakorolhatnak a fiatal BMX-esek

Beköszöntött tél, vagyis szabadtéren már nem lehet BMX cross edzéseket tartani. A Veszprémi Spartacus SE ezért teremben szervez rövid edzőtáborokat az utánpótlás számára.

B. Virág Rita

A veszprémi és a soproni BMX-esek közösen edzőtáboroztak a szlovákiai Senkőcön Fotó: Vp.-i Spartacus SE

A rossz idő érkeztével sem maradnak edzéslehetőség nélkül a Veszprémi Spartacus SE fiataljai. A közeli Szlovákiában, Senkőcön akad egy fedett pálya, amely alkalmas arra, hogy gyakorlatban maradjanak a bringások.

A veszprémi és a soproni BMX-esek közösen edzőtáboroztak a szlovákiai Senkőcön Fotó: Vp.-i Spartacus SE

Szinte minden hétvégén ellátogatnak oda a veszprémiek, a fedett csarnok pályakialakítása különösen alkalmas az utánpótlás korú versenyzők számára. Négy starthelyes rajtgép, valamint időmérő egység is rendelkezésre áll.

A mögöttünk hagyott hétvégén a veszprémiek a soproni BMX-esekkel gyakorolhattak együtt. A kétnapos edzőtáborban a technikai elemek gyakorlása mellett a gyorsaság fejlesztése, az állóképesség szinten tartása is szerephez jutott. A gyerekek a tábor minden percét élvezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!