Pályázat

2024.04.19. 13:00

Rajzold meg a kedvenc EKF-élményedet!

Mi volt a legkedvesebb emléked tavalyról? Kifulladásig ugráltál a Bondoró Fesztiválon vagy a Gyerekerten? Sose felejted el a Bűvös Bábos Fesztivál vagy a Szörnyek és Sellők előadásait, vagy a Csűrdöngölők népmeséit?

Veol.hu

Nagyokat zenéltél, esetleg megtanultál új hangszeren játszani? Felléptél a Mini Carnegie Hallban? Koncertre mentetek a Gyárkertbe, vagy sötétedésig táncolhattál a Veszprémi Utcazene Fesztiválon? Robottal játszottál a Digitális Tudásközpontban? Rajzold meg a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programévhez fűződő kedvenc élményedet és küldd el nekünk, írja felhívásában Veszprém–Balaton 2023 Zrt.

A rajzpályázatra várják 5-10 éves gyerekek rajzait, digitálisan és papír alapon. Az eredeti rajzok leadhatók személyesen az EKF Infópontban (Veszprém, Kossuth Lajos u. 13.), vagy postai úton a következő címre: Veszprém–Balaton 2023 Zrt., 8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1., "O" épület. A beérkezett rajzokat bemutatják a VEB2023 online felületein, és több közülük élőben is látható lesz az idei Gyerekert rendezvényen. A felhívás április 21-ig tart, amelyre ITT is lehet jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában