Szemétszállítás

2024.03.18. 14:00

Több utcában is változott a kommunális ürítés napja Szentkirályszabadján és Veszprémben

Szentkirályszabadján és több veszprémi utcában is új időpontban szállítják el a kommunális hulladékot március 18-tól, tájékoztatott a VHK Nonprofit Kft.

Forrás: pexels.com

Közölték, Szentkirályszabadján a szerdai ürítési nap keddre változik, ugyanakkor csütörtökön, ahogy eddig, úgy ezután is elszállítják a kommunális hulladékot. A Veszprémet érintő változások, utcánként: Átrium köz: hétfő helyett szerdán; Baláca sor: hétfő helyett szerdán; Fenyves utca: hétfő és péntek helyett kedden és pénteken (családi házaknál péntek helyett kedden); Gulyadombi sétány: hétfő helyett szerdán; Hajlat utca: hétfő helyett szerdán; Harmat utca: hétfő és pénteki napok helyett hétfőn és kedden (családi házaknál péntek helyett kedden); Kálistó utca: péntek helyett kedden; Kinizsi utca: péntek helyett kedden; Kisfaludy utca: hétfő helyett pénteken; Kiskőrösi utca: péntek helyett kedden; Korona köz: hétfő helyett szerdán; Kőhíd utca: hétfő és péntek helyett kedden és pénteken (családi házaknál péntek helyett kedden); Malomkő utca: hétfő helyett kedden; Paál László utca: hétfőn és szerdán (13-17 házszámokig és 28-66 házszámokig hétfő helyett szerda, többi házszám marad hétfő); Pázmándi utca: péntek helyett kedden; Sarok utca: hétfő helyett szerdán; Sorház utca: hétfő helyett szerdán; Szegfű utca: péntek helyett kedden; Takácskert utca: hétfő helyett szerdán; Tátika utca: hétfő és péntek helyett szerdán és pénteken; Vámosi utca: keddi napokon is (hétfő, kedd, szerda és péntek) (családi házaknál péntek helyett kedden). A szolgáltató köszöni a lakosok megértését, együttműködését, valamint megjegyezte, az érintett utcák lakói szórólapot kaptak postaládájukba, ami a változásról értesít. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában