Ebéd a tó közepén

2023.04.22. 13:07

Gasztrokomp közlekedik Szántód és Tihany között

Gasztrokomp közlekedik Szántód és Tihany között április 22-én, szombaton a Balatoni Kör és a Bahart szervezésében.

NA

Fotó: Balatoni Kör

 

A program résztevői körasztalok mellett kóstolhatják végig az északi és déli part éttermeinek, vendéglátóinak és borászatainak kínálatát szombaton. A komp ezen a napon átalakul, autók helyett asztalok és kínálópontok lesznek a fedélzeten, míg a zenei aláfestésről a Jazzy Funtazi Duo gondoskodik, mondta Joó Zoltán, a Balatoni Kör elnökségi tagja, az esemény egyik főszervezője. Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke hozzátette, a Baharttal közösen szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a balatoni régióban számos, egész évben nyitva tartó, minőségi szolgáltató várja a vendégeket. 

Fotó: Balatoni Kör
Fotó: PESTHY MARTON

Dimb Kata, a Bahart marketingvezetője elmondta, nagy hangsúlyt fektetnek a balatoni hajók fedélzetén megrendezett eseményeikre, amelyek közül a hajózási szezon indulását követően a Balatoni Körrel közösen megálmodott Gasztrokomp lesz az első. A programon hajójegy és gasztrojegy együttes megvásárlásával lehet részt venni, előbbit kizárólag online értékesítik. A Gasztrokomp április 22-én, szombaton 11 órakor indul Szántód-révből, és 11.10-re érkezik Tihany-révbe, majd a hajózás után Tihany-révben 14.10-kor, Szántód-révben 14.20-kor köt ki. Igény esetén 14.45 és 18.05 között ismét közlekedik a Gasztrokomp, amely ebben az esetben Szántód-révből 14.45-kor indul, és 14.55-kor érkezik Tihany-révbe. A menüsorról a Balatoni Kör közösségi oldalán lehet tájékozódni. A program esőnapja május 6-a, szombat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában