Közösségi összefogás

2022.06.23. 14:00

Új sportpálya épült a zirci iskolában

Átadták a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola rekortán borítású sportpályáját, amit nem csak sportolásra, más eseményekkor, programok során szintén használhatnak a gyerekek, a pedagógusok.

Napló-információ

Garai Zoltán, a kivitelező cég ügyvezetője, Borsos-Rottenbücher Anita, a „Reguly Iskoláért” Alapítvány kurátora és Ottó Péter polgármester a szalagátvágáskor

Fotó: Kelemen Gábor

A zirci önkormányzattól kapott információk szerint mintegy tizenkétmillió forintos pályázati támogatás segítette a létesítmény megépítését a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt keretében. Környezetének kialakításához, megszépítéséhez közösségi összefogás járult hozzá, a szülők is csatlakoztak a munkákhoz, így ivókút, kis, ülőkés nézőtér került a pálya mellé. Avatásán az iskolások mellett részt vett Burján István iskolaigazgató, Szőnyegi János intézményvezető-helyettes, a tankerület és a helyi önkormányzat képviselője, az ünnepségen bemutatót tartott a Zirci Kötélugró Csoport. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában