Változásokat vezetett be a Közszolg Kft. Pápán

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel az első intézkedések között szerepelt a személyes ügyfélfogadás felfüggesztése – hangsúlyozta Mészáros Csaba, a Közszolg Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Polgár Bettina

Forrás: pixabay.com

Mézsáros Csaba megjegyezte, ezzel együtt az e-mailes és telefonos kapcsolattartás továbbra is működik, illetve postai úton szintén fel lehet venni a kapcsolatot a Közszolg Nonprofit Kft.-vel. Az ügyvezető rámutatott, honlapjukon megtalálhatók az ügyintézéshez szükséges információk, formanyomtatványok.

Noha a feladatellátást nem akadályozza a kialakult helyzet, és a hulladékudvar továbbra is működik, néhány változtatásra szükség volt. Így bizonytalan időre felfüggesztették a házhoz menő lomhulladék-gyűjtést. Ez jelenleg csak az áprilisra tervezett első körzetet (Tókert) érintő programra érvényes. Emellett a hulladékgyűjtő edények szabványosra cserélésnek határidejét is meghosszabbították június 30-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában