Méteres, kugli és apríték

2022.10.26. 11:00

Tűzifatolvajokat fogtak el a balatonalmádi rendőrök

Egy fakitermeléssel foglalkozó cég képviselője tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen személy ellen, aki 2022. október 10-e és 23-a között Küngös külterületéről az általuk kitermelt fát eltulajdonította.

Forrás: rendőrség

A sértett elmondta, hogy szállításra készítették össze a kitermelt akác és éger méteres tűzifákat, kuglikat és aprítékokat, amit elvittek tőlük - írja a police.hu.
Az adatgyűjtés eredményeként még a bejelentés napján két férfit számoltattak el a lopással kapcsolatban a rendőrök. A 32 és 33 éves küngösi lakosok elismerték, hogy a birtokaikon lévő tűzifákat engedély és ellenszolgáltatás nélkül, a saját lovas kocsijukkal vitték el Küngös külterületéről.

Forrás: rendőrség

Az egyenruhások a fiatalembereket a Balatonalmádi Rendőrkapitánysága előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. Ellenük lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Az elkövetők tartózkodási helyén tartott kutatáskor az ellopott fát megtalálták és lefoglalták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!