Tündérszépek

2024.04.24. 07:00

Ha eddig csak álmodoztál róla, most valóra válthatod!

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépek szépségversenyén, így továbbra is várjuk a Veszprém vármegyei gyönyörű hölgyeket, hogy benevezzenek ebbe a nívós megmérettetésbe.

Veol.hu

Márciusban már kezdetét vette a fotózás, de akadtak jelentkezők, akik saját képekkel vágtak neki a nagy kalandnak. Több Veszprém vármegyei jelentkezőre már lehet szavazni a veol.hu oldalon, de várhatóan még sokan szállnak versenybe. 

A verseny minden bizonnyal komoly izgalmakat fog hozni, ugyanis gyönyörű lányok jelentkeztek a vármegye minden szegletéből és az élet minden területéről megannyi motivációval. Van, aki most fog érettségizni, és olyan is, aki diplomázni. Mindannyiuk célja a győzelem. 

A kiválasztás folyamatos, a veszprémi hölgyek Zala és Fejér vármegyei lányokkal szállnak harcba a regionális fordulóban. Innen a zsűri döntése alapján a legszebb jut tovább az országos döntőbe, illetve a közönség online szavazatai alapján további egy szállhat szembe a többi régió győztesével szeptemberben.

A főnyeremény egyéves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen, az is kiderült, hogy Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére. Legyél te az, aki személyesen is találkozik velük, és váltsd valóra az álmodat! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában