Tündérszépek

2024.03.19. 12:00

Folytatódott a fotózás, a hangulat most is remek volt (képgaléria)

Március elején megkezdődtek a fotózások a szépségversenyünk regionális fordulójába jutott lányokról. Tökéletes hangulatban telt Bertalan-Bedics Titanilla fotózása is, akinek az élete szerves részét képezi az állatvédelem.

Veol.hu

Titanilla jelenleg a Csolnoky Ferenc Kórházban dolgozik, és hat négylábú kedvencnek a gazdája, amelyből öt mentett. A 28 éves veszprémi lány azért jelentkezett, hogy kisfia születése után növelje az önbizalmát, ugyanis még ilyen versenyen korábban nem fordult meg. 

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A fotózások a következő napokban is folytatódnak, a versenyzőkkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk őket a tudnivalókról. Érdemes mielőbb jelentkezni hiszen a férőhelyek száma korlátozott. Várjuk minden 18 és 35 év közötti hölgy jelentkezését! 

Veszprém vármegye szépségei Fejér, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában