Gazdaság

2014.11.20. 16:24

Mezőgazdasági összeírás Veszprém megyében is

A Központi Statisztikai Hivatal 2014. november 22-e és december 15-e között mezőgazdasági összeírást hajt végre.

Balassa Gergő

A felmérés során az egyéni gazdaságok által használt és betakarított földterületekről, az állatállomány nagyságáról, az agrotechnikai eljárásokról és a mezőgazdasági ráfordításokról tesznek fel kérdéseket a kérdezőbiztosok. Az összeírás a magyar mezőgazdaság, ezzel együtt a gazdálkodók érdekeit szolgálja, a begyűjtött adatok az agráriumot érintő hazai és uniós döntések meghozatalához szükségesek. Az összeírt egyedi adatokat a KSH titkosan kezeli és kizárólag statisztikai célra használja. Az adatok közlésére csak összesített formában kerül sor.

Veszprém megyében 25 települést érint a felmérés, az összeírók Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Bakonynána, Bakonyszentkirály, Balatonfüred, Berhida, Csót, Dörgicse, Dudar, Ganna, Litér, Magyarpolány, Nemesvámos, Öskü, Pápa, Pusztamiske, Szentimrefalva, Szőc, Tés, Úrkút, Várpalota, Veszprém, Veszprémgalsa, Zánka és Zirc kijelölt településrészein minden címet felkeresnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!