Gazdaság

2014.09.01. 12:58

Lehet vevő a Mal-ra

A megadott határidőig több ajánlat érkezett a felszámolási eljárás alatt álló Magyar Alumínium Zrt. (Mal) vagyonelemeire, tájékoztatta lapunkat Szegőné Kemerle Judit felszámolóbiztos.

Tremmer Tamás

A Naplóban már beszámoltunk róla, hogy eladó a felszámolási eljárás alatt álló Magyar Alumínium Zrt. A nyilvános pályázati felhívást az Elektronikus Cégközlöny július 17-i számában tette közzé a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. A kijelölt felszámoló elsősorban egyben kívánta értékesíteni a gazdálkodó szervezet tulajdonát képező eszközöket. A nettó ajánlati ár 17 milliárd forint volt.

A határidőre beérkezett ajánlatokat hétfőn vette kézbe Szegőné Kemerle Judit. A felszámolóbiztos lapunk munkatársát arról tájékoztatta, hogy egybeni megkeresés nem érkezett, viszont az egyes vagyoni elemek iránt van érdeklődés. Örömmel jelezte, hogy kapott olyan ajánlat, amely a munkahelyek megtartását eredményezheti. Az ajánlatok értékelésére 15 nap áll rendelkezésükre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!