Foci

2014.10.17. 16:12

NB III: Megindulnának végre fölfelé

A labdarúgó NB III-ban a Veszprém továbbra is első győzelmére hajt, míg a Balatonfüred a legjobb ötbe igyekszik.

B. Virág Rita

Az elmúlt hétvégén a Balatonfüred a listavezető Újbudát fektette két vállra meglepően könnyedén (3:0).

– Benne volt a csapatban ez a siker. Végre a mutatott játékkal is elégedett lehettem. Úgy gondolom, most már elindulhatunk fölfelé, és egy-két győzelemmel máris a célzónában találhatjuk magunkat, az első öt között – magyarázta Pető Tamás, a BFC vezetőedzője.

A füredieket a hétvégén a Rákosmenti KSK látja majd vendégül. – Kellemetlen harcmodorú riválishoz látoga-tunk, ahol természetesen a három pont megszerzése a célunk – hangsúlyozta a tréner.

A Veszprém FC továbbra is adós az első sikerrel, leg-utóbb hazai pályán szenvedett vereséget a BKV Előrétől 3:0 arányban.

– Balszerencsés találkozót játszottunk, ahol az első fél-időben kifejezetten jól fociztunk. Sajnos azonban két potyaízű gólt kaptunk, ami után már nem tudtunk talpra állni – összegzett Simon Attila, a Veszprém FC szakvezetője.

A VFC a hétvégén a Nagyatáddal meccsel. A vendéglátó ellen van mit törleszteniük a bakonyiaknak, hiszen a Magyar Kupából a Nagyatád búcsúztatta.

– A héten a tulajdonosokkal és a játékosokkal átbeszéltük a kialakult helyzetet. Remélem, hatással lesz ez a hétvégére – mondta az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!