Foci

2014.12.02. 21:01

Jól teljesítettek a veszprémi futsalosok a válogatottban

Pápa - Három veszprémi játékossal a soraiban a magyar futsal-válogatott 1:0-ra legyőzte Ciprus csapatát.

B. Virág Rita

Magyarország- Ciprus

1:0 (0:0)

Pápa, 600 néző. Magyarország: Tóth - Gál, Lovas, Rábl, Vas. Csere: Mezei (kapus), Boromisza, Tatai, Dávid, Lódi, Dróth, Harnisch. Edző: Sito Rivera.

Gólszerző: Dróth a 34. percben.

Majdnem telt ház fogadta a magyar futsal-válogatottat Pápán is. Ciprus csapatával egy nappal korábban is megmérkőztek Sito Rivera tanítványai, akkor Szombathelyen 6:4-re nyertek.

Óriási tapsot kaptak a veszprémi játékosok, Vas Ádám, Tatai József és Boromisza Gábor, akik közül az újonc Vas kezdőként léphetett pályára.

Az első helyzet a mieink előtt adódott, a veszprémi Tatai szerzett labdát, az akció végén Lódi vágta a játékszert a kapu mellé. A ciprusiak próbáltak kezdeményezni, a félidő közepén egy kapufa jelezte, nem szabad félvállról venni őket.

A szünet után sorozatban dolgozták ki a magyarok a lehetőségeket, a veszprémi Boromisza előtt is adódott egy, de sajnos nem tudott élni vele. Aztán a 34. percben Lódi passza után Dróth bombázott a kapuba, 1:0.

A hátralévő időben még Lódi előtt adódott egy ziccer, ám azt a nézők nagy bánatára nem tudta értékesíteni.

Összességében a több helyzetet kidolgozó magyarok, soraikban Vassal, Tataival és Boromiszával, megérdemelten nyertek.

A találkozót a helyszínen a veszprémi tréner, Madarász János is megtekintette, aki elégedetten nyilatkozott tanítványai teljesítményéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!