Foci

2015.03.22. 17:10

BFC - Sárvár: igazi gólparádét láthatott a közönség

Balatonfüred - Hétgólos meccset játszott az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Balatonfüredi FC.

Horváth Gábor

BFC -Sárvár 4:3 (2:0)
Balatonfüred
, 200 néző. V.: Görög. Balatonfüredi FC: Megyeri - Benkó, Pécseli, Domján, Gubicza, Nagy, Bánhidi (Szöllőskei, 78.), Szabó, Switzer, Pavlitzky (Czafit, 61.), Horváth (Kőbányai, 83.). Edző: Földesi Károly. Sárvár: Osvald - Potyi (Koronczai, 61.), Rózsa, Ambrus, Táncsics (Csákvári, 46.), Devecsery, Rajot, Máthé, Mavolo (Pupp, 80.), Kocsis, Tóth. Edző: Takács Gábor.

A Füred (elöl Szabó Levente) majdnem ráfázott a lazításra (Fotó: Zwicker Tamás)

A 24. percben Bánhidi szerzett labdát a vendégtérfél közepén, két csel után szöktette a kilépő Nagy Richárdot, aki a kifutó kapus felett ívelt a hálóba, 1:0. A 33. percben Switzer lépett ki a védők között és a kifutó kapus alatt lőtt a kapu közepébe, 2:0. A hazai csapat a második félidőt is jól kezdte, a 46. percben Nagy szélről betett labdáját Pavlitzky lőtte a rövid felső sarokba, 3:0.

A harmadik gól után egy kicsit kényelmesebbé vált a BFC. A 63. percben Mavolo Paolót nem támadta senki, s ő két lépés után 25 méterről óriási gólt lőtt a bal felső sarokba, 3:1. A 70. percben a leshatáron kiugró Tóth 15 méterről lőtt a füredi kapuba, 3:2. A 72. percben a jobb oldalon elhúzó Czafit éles beadását Csákvári saját kapujába rúgta, 4:2. A 78. percben vendég-szabadrúgás után az üresen hagyott Rózsa 6 méterről fejelt a füredi kapuba, 4:3.

Földesi Károly: - Gólgazdag mérkőzésen arattuk első tavaszi hazai győzelmünket. Sajnálom, hogy a biztos vezetés tudatában magunkra engedtük a vendégeket.

Jók: Nagy R. (a mezőny legjobbja), Szabó, Switzer, ill. Máthé, Rózsa, Tóth.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!