Foci

2014.09.22. 18:37

Futsal Veszprém: Féltucat a Vasas hálójában

Veszprém – Újabb magabiztos sikert aratott a veszprémi csapat a futsal NB I-ben. Madarász János alakulata hétfőn a Vasast győzte le.

Horváth Gábor

1. FCV–Vasas
6:1 (3:0)

Veszprém, 300 néző. V.: Farkas, Horváth, Csirke. 1. FC Veszprém: Schmidmajer – Finta, Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Reveland (kapus), Bényi, Németh, Boromisza D., Vas, Tar, Bánfalvi. Edző: Madarász János. Vasas: Kovács – Boznánszky, Nagy, Sivák, Szeghy. Csere: Gál (kapus), Szalay, Turnai, Molnár, Molnári, Farkas, Ruzicska. Edző: Sajben Marcell.

Az újonc, de jó játékerőt képviselő Vasas látogatott a még veretlen Veszprém otthonába.

Alig telt el egy perc, amikor már a vendégek hálójában pattogott a labda, a fővárosiak elrontottak egy szögletet, Finta passzát Tatai értékesítette, 1:0.

A Vasas nyomott, de helyzet nélkül, Tatai egy kontra után a kapufát talált el. Nem sokkal később Kovács védett nagyot. Egyre paprikásabb lett a meccs, miközben a Veszprém nagyon szervezetten játszott. Gulyás hagyott ki egy nagy helyzetet, Boromisza Gábor már jóval határozottabb volt, s közelről nem hibázott, 2:0. A vendégek semmi veszélyt nem jelentettek a kapura, a sors pikantériája, hogy amikor végre lehetőséghez jutottak, az kimaradt, az ellenakcióból pedig Tatai újra betalált, 3:0.



A második félidő elején még a korábbinál is nagyobb fölényben játszottak a bakonyiak, akik sorra dolgozták és hagyták ki a helyzeteket.

A 37. percben váratlanul jött a szépítés, Sivák volt eredményes, közelről egy beadás után pöccintett Schmidmajer kapujába, 3:1.

A vendégek nem kaptak vérszemet, ugyanis nem sokkal később Tatai labdaszerzése után Boromisza Gábor „bőrözte” be a Vasas kapusát, 4:1.

Az utolsó percekre a fővárosiak lehozták kapusukat, de ez sem vezetett eredményre, sőt, Tatai újabb gólt lőtt, 5:1. Nem kellett hozzá sok, megszerezte a hatodikat is az 1. FCV, Tatai talált ismét a hálóba, 6:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!