Foci

2014.07.17. 13:50

Edzőmérkőzések futószalagon

Veszprém, Balatonfüred - A két Veszprém megyei NB III-as csapat folyamatosan játssza felkészülési mérkőzéseit. A Veszprém FC két NB II-es riválissal szemben lépett eddig pályára.

Novothny Ottó

A Kaposvár 6:0-ra verte Simon Attila együttesét, a Szolnoktól 3:1-re kapott ki a VFC, melynek gólját Burcsik Martin szerezte. A megyeszékhely társulata a második találkozón már megfelelő teljesítményt nyújtott. Jelenleg több próbajátékost tesztelnek. Pápáról négyen érkeztek, Szombathelyről hárman, illetve a VFC USE labdarúgói közül Ódor Norbert és Zömbik Dávid is minden bizonnyal a VFC-ben focizik tovább.

A balatonfürediek első meccsüket az Ajka Kristály vendégeként játszották le és 6:1-re diadalmaskodtak. Pető Tamás alakulatának találatait Szücs 2, Keszei, Csik, Bánhidi, Szabó szerezték. A szakvezető elmondta, hogy sportszakmai szempontból jó edzés volt az összecsapás és a füredieknél szintén több próbajátékos fűre lépett. A klubtól távozott Bieder Gábor, Papp Tibor, Osváth Attila és Lantai Tamás távozott biztosan. A tesztelt labdarúgók sorsáról a héten várható döntés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!