Foci

2015.03.03. 13:45

A gólkülönbség döntött a Téli Kupa pétfürdői csoportjában

Pétfürdő - Elmaradt mérkőzést pótoltak a Téli Kupa péti csoportjában. Az utolsó találkozó lebonyolításával kialakult a végső sorrend a hatosban.

B. Virág Rita

Ősi PSE- Hajmáskéri SE

4:0 (2:0)

Hajmáskér. Vezette: Patai Balázs.

Gólszerzők: Szöllősi József (6.), Kovács Kristóf Ferenc (15., 67.), Simon Róbert (64.).

Ősi PSE: Pilka István (Rauch Gergely) - Szalai Attila, Tolner András, Sebestyén Péter (Nehiba Péter), Steigler Ferenc - Szöllősi József, Kovács Kristóf Ferenc, Nyevrikel Péter (Skabla Adrián), Simon Róbert - Papirovnyik Zsolt, Kajdi László. Edző: Tolner András.

Hajmáskéri SE: Kovács Norbert - Marosfi Tamás, Kocsis Gergő, Lázár Norbert, Óvári Gyula - Gárdai Lajos, Wallner Lóránd, Oláh Csaba, Czirók Attila - Wallner Attila Zsolt, Kovács Zsolt. Edző: Porogi Lajos.

Az Ősi különösebb megerőltetés nélkül győzte le a megyei IV. osztályban szereplő Hajmáskért. Már az első félidőben kétgólos előnyhöz jutott a megyei II. osztályban a dobogóra pályázó Ősi: Szöllősi a kezdést követően, aztán Kovács K. alig negyedóra elteltével talált be.

A térfélcserét követően előbb Simon, majd újra Kovács K. volt eredményes. A hátralévő időben mindkét oldalon akadtak helyzetek, de az eredmény nem változott.

A labdarúgó Téli Kupában a péti hatost az Öskü együttese nyerte meg. Az öt mérkőzésen négy győzelmet és egy fiaskót gyűjtött
Fotó: Penovác Károly

A péti csoportot így az Öskü nyerte meg 12 ponttal, de csak jobb gólkülönbségének köszönhetően (23:5) előzte meg a télen alaposan átalakított Várpalotai Bányász SK-t, amely szintén 12 pontot gyűjtött, de a gólaránya sokkal rosszabb lett (15:11). Érdekes, hogy a hatos élén záró Öskü egyetlen vereségét épp a második helyezettől szenvedte el (2:1).

A dobogóra még az Ősi állhatott fel, amely a bepótolt találkozóval biztosította be helyét az elsők között (9 pont).

Negyedik lett a Péti MTE, amely hat pontot szerzett. Az ötödik pozícióban az ugyancsak hat pontos Peremarton SC Berhida zárt. Természetesen itt is a gólkülönbség döntött. Előbbi húsz gólt rúgott és tizennyolcat kapott, míg utóbbi tízszer vette be az ellenfelek kapuját, de épp tíz alkalommal kellett közepet kezdenie.

A csoport utolsó helyén a Hajmáskér zárt, amely győzelem és pont nélkül fejezte be a Téli Kupát.

A péti csoportban az öt mérkőzés alatt Talián Krisztián volt a legeredményesebb, összesen tíz gólt jegyzett. Jól teljesített az Ősiből Kovács Kristóf is, aki kilencszer talált be a riválisok kapujába. A Péti MTE labdarúgója Kaufmann Attila pedig összesen nyolc gólt ért el, ami szintén dicséretes.




Címkék#Téli Kupa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!