Foci

2015.10.30. 18:38

Légióshad érkezik Füredre

Balatonfüred - Olyan ellenfelet fogad a balatonfüredi labdarúgócsapat szombaton, amely rendre kilenc külföldivel szokott felállni.

Horváth Gábor

Az olasz Giordano Bruno vezette Tatabánya-légió (a szebb napokat is megélt, de ismét felfelé törekvő klub kezdőcsapatában rendre kilenc külföldi játékos kap helyet) lesz a Balatonfüredi FC ellenfele szombaton (13.30) a labdarúgó NB III 14. fordulójában.

- Megnéztem a Tatabányát és el kell mondanom, hogy óriási csapatról van szó. Szervezettek, életveszélyesen kontráznak. Igazából mindent tudnak. Hatalmas bravúr lenne a pontszerzés - mondta el a Naplónak Földesi Károly, a Füred trénere.

A BFC legutóbb alsóházi derbin kapott ki, a csornai vereség (2:4) azt is jelentette, hogy a Balaton-partiak az utolsó helyre csúsztak vissza. Ellenfelünk rutinos játékosai megoldották azt, amit mi nem tudtunk. Kaptunk egy lesgólt, nekünk pedig nem adták meg szabályos találatunkat. A döntetlen reálisabb lett volna, fájdalmas a vereség, hiszen ez egy igazi ki-ki meccs volt - mondta az edző, aki sérülés miatt Empergerre, Oroszira, Somodira és Rudolfra sem számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!