Foci

2015.10.16. 13:24

Fontos kérdés, ki tud alkalmazkodni az időjáráshoz

Balatonfüred – A rossz passzban lévő balaton-partiak a harmadosztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában, szombaton, hazai pályán a Dorogi FC csapatát fogadják 15 órától.

Bényi Kálmán

A vendégek jelen állás szerint, húsz ponttal a tabella negyedik helyét foglalják el.

Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el múlt hétvégén a BFC az Andráshida vendégeként.

A BFC (labdával Tóth) sorozatban háromszor kapott ki
Fotó: Balogh Ákos

– Az utóbbi időben megszokott koreográfia szerint alakult a mérkőzés, már a negyedik percben vezetést szerzett az ellenfelünk. A bekapott gól után, fokozatosan átvettük a játék irányítását, egyre nagyobb fölényben játszottunk, de támadásaink meddők voltak. A második játékrészben, aztán teljesen felborult a pálya, végig a kapujuk elé szögeztük a hazaiakat, akik önfeláldozóan, olykor saját testi épségüket sem kímélve védekeztek. Nagyon bosszantó, hogy nem sikerült a kapuba találnunk, és legalább az egyik pontot elhoznunk idegenből – összegzett Földesi Károly a Balatonfüredi FC vezetőedzője.

A balatonfüredi szakvezető hétvégi ellenfelükről elmondta: – Nem rossz csapat a Dorog, minden szempontból rendben van. Nekünk, azonban csak magunkkal szabad foglalkoznunk, rendkívül koncentráltnak kell lennünk, hogy pontot vagy pontokat tudjunk szerezni. Döntő lehet még, hogy melyik fél alkalmazkodik jobban az irreális időjárási körülményekhez.

A balatonfüredieknél betegség miatt Oroszi, míg sérülés miatt Emperger és Cseszneki játékára nem számíthat a mester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!