Foci

2015.09.06. 17:22

Hiába egyenlített a BFC

Balatonfüred - Két gólos hátrányból állt fel a Balatonfüred, azonban ez sem volt elég neki a pontszerzéshez. Újabb fiaskó a labdarúgó NB III-ban.

B. Virág Rita

BFC–Videoton II

2:4 (2:2)

Balatonfüred, 200 néző. Vezette: Dolnegó. Gól: Tóth (31.), Wágner (44.), ill. Pölöskei (3.), Paudits (26.), Soumah (56.), Dobsa (60.).

Balatonfüredi FC: Csontos – Gólya, Oroszi (Switzer), Gál, Böröczky – Rudolf, Aranyi, Somodi, Baldauf (Rosta) – Tóth (Cseszneki), Wágner. Edző: Földesi Károly.

Videoton II: Gyánó – Ács, Baksa, Pölöskei (Schiller), Paudits – Király, Géresi (Valkovszki), Soumah (Babolek), Dobsa – Szekeres, Kiprich. Edző: Disztl László.

Katasztrofálisan kezdett a BFC, a 3. percben jobboldali beívelés után Pölöskei fejelt kapura, a labda leült a sárba és az elmélázó kapus lába mellett a hálóba gurult, 0:1.

Sokkolta a gól a füredieket, a 26. percben baloldali szöglet után a rövidre érkező Paudits fejelt a rövid felső sarokba, 0:2. Öt perc múlva Wágner húzott el a jobboldalon, kiválóan centerezett és a remek ütemben érkező Tóth a kapuba fejelt, 1:2. Tovább támadott a balatoni csapat: a 44. percben Wágner tört be a 16-oson belülre, ahol fellökték. A büntetőt a sértett értékesítette, 2:2.

Szünet után ismét a Videoton II került fölénybe, Oroszi határozatlanságát kihasználva Soumah vágta a kapuba a labdát, 2:3. Négy percre rá fehérvári jobboldali szöglet után senkitől sem zavartatva fejelt Kiprich a kapuba, 2:4.

A biztos vezetés tudatában a Videoton nem erőltette a góllvést, a fürediek pedig nem jutottak el a kapuig sem.

A mezőnyben egyenrangú BFC súlyos egyéni hibák miatt vesztette el a mérkőzést.

Földesi Károly: – Ha nálunk fociznak a Videoton visszajátszói, mi nyerjük meg a mérkőzést.

Jók: Gál, Aranyi, Wágner, ill. Pölöskei, Soumah, Szekeres.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!