Foci

2015.06.10. 18:40

A Dudar SE nyerte a Magyar Kupát

Pápa - Gyönyörű gólokat szerezve nyerte meg a Dudar SE a labdarúgó Magyar Kupa idei fináléját. Nagy meleg és küzdelem, valamint fantasztikus hangulat volt a Perutz Stadionban.

Horváth Gábor

Dudar- Balatonalmádi
3:1 (2:1)

Pápa, Perutz Stadion, 200 néző. Vezette: Ákos Dávid.

Gól: Barcza Bálint (16, 36, 69), illetve Csordás Máté (31).

Dudar SE: Mits Roland - Vachtler Ferenc, Kiss Sándor, Takács Dávid, Turner Péter - Takács Péter, Pilise Zsolt (Bognár Márk, 91.), Takács László (Dávid Ádám, 44.), Kuti Tivadar (Nagy József, 71.) Barcza Bálint (Molnár Richárd, 92.), Simon Dávid (Horák Márk, 90.). Edző: Nagy Krisztián.

Balatonalmádi SE: Kovács Gábor - Károlyi Zsombor, Zömbik Dávid, Blaski Gábor, Zsemberi Imre (Lendvai Károly, 73.) - Jakab Gergő, Nagygyőri Csaba, Stiger Ákos, Márki Dávid (Szakács Gábor, 83.) - Szentkirályi-Tóth Kornél (Hencz Dénes, 78.), Csordás Máté. Edző: Varga Tamás.

A megyei másodosztály bajnoka, a Dudar SE, valamint a megye I-es Balatonalmádi SE került be a Magyar Kupa idei megyei döntőjébe.

Jó iramban kezdődött a találkozó, a pályaválasztó együttes támadói már a 16. percben összehoztak egy gólt. Ráadásul egy gyönyörű találatot, a pontosan, precízen végigjátszott akciót Barcza Bálint értékesítette, 1:0.

A Balatonalmádinak volt válasza, Csordás Máté egalizált a 31. percben.

Nem sokáig örülhettek a Balaton-partiak, a 36. percben 11-eshez jutott a Dudar. Kovács Gábor kapus ütközött Kuti Tivadarral, akit le is kellett cserélni. A büntetőt Barcza a hálóba lőtte, 2:1.

A második félidőben nem tudott újítani az Almádi. A dudariak frissebbnek tűntek, ez a helyzetekben is megmutatkozott. Egyet ki is használt a megye II-es bajnok, Barcza a félpályánál szerzett labdát, majd egészen az ötösig cselezte magát, középre tartó labdáját Kovács nem tudta fogni, 3:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!