Életmód

2014.11.25. 15:30

Nagy egészségnap a Református Iskolában

Balatonfüred - Reggeli torna, lovaglás és az egészséges életmódhoz kapcsolódó játékos foglalkozások várták a gyerekeket ma a Református Általános Iskolában. Az intézmény egészségnapot tartott a diákoknak.

Prevics Éva

Rendőrök és tűzoltók várták a gyerekeket ma a Református Iskolában. A kicsik nem csináltak semmi rosszat, a szakemberek csupán bemutatót tartottak nekik az iskola egészségnapján. Meséltek a munkájukról és megmutatták a felszereléseiket is.

fotó: Szalay Kata

Az egészségnapon az Óvárosi Óvoda nagycsoportosai is részt vettek. A nap egy közös reggeli tornával indult, majd az osztályok különböző előadásokon, játékos foglalkozásokon ismerkedhetett meg az egészséges életmóddal.  Különösen élvezték az iskola diákjai, hogy kipróbálhatták a lovaglást, a trambulint, kóstolhattak különböző gyógyteákat. Ma minden osztály tízóraija zöldség- illetve gyümölcssaláta volt.

A diákoknak különböző szakértők tartottak előadást a fogak védelméről, a gyógyteákról, az egészséges ételekről-italokról, a füredi savanyúvíz hatásáról és a testépítés jelentőségéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!