Devecser

2017.05.05. 06:47

Minden bejelentésre intézkednek

Devecser - A hatékony együttműködés érdekében kért szót Bereczky Nóra, a Devecseri Járási Hivatal vezetője a legutóbbi képviselő-testületi ülésen.

Penk Tímea

Mivel a polgármester az előző ülésen a hatósági ügyintéző elleni kritikát fogalmazott meg, a hivatalvezető fontosnak tartotta tisztázni a helyzetet. Elmondta, munkatársai minden esetben intézkednek, ha bejelentést kapnak.

- Amikor illegális nyílt téri égetéséről értesítették a hivatalt, az ügyintéző rövid időn belül a helyszínre ment, de nem találta jelét a bejelentett cselekménynek. Ugyanezt tapasztalták a rendőrség munkatársai is - foglalta össze a hivatalvezető. Hangsúlyozta, hogy a járási hivatalhoz érkezett bejelentésekre mindig intézkednek.

- Legtöbbször a felszólítás is eredményre vezet az illegális tevékenység megszüntetésében, de bírságolásra is van lehetőség - ismertette Bereczky Nóra. Hangsúlyozta, hogy égetés, szemétlerakás és ehhez hasonló ügyekben fontos a tettenérés, és elengedhetetlen az együttműködés.

Ferenczi Gábor polgármester hozzáfűzte, valószínűleg két utcanév összekeveréséből adódhatott a korábbi félreértés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!