Doncsevről egy szót sem

Balatonfüred - Dr. Bóka István pontosabban nem részletezett budapesti programja miatt bő félórás késéssel kezdődött a képviselőtestület csütörtöki rendes ülése.

Győrffy Árpád

A terem zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel. Mint kiderült, a polgármesteri hivatal munkatársai az eredetileg nem tervezett napirendi pontra, egy kitűntetés átadására gyűltek egybe. Az évenként kiosztott, a Balatonfüred Város Közigazgatásáért díjat a testület az előző ülés zárt részén ítélte oda Mészáros Zoltánnak, a hivatal főtanácsosának. A kitűntetést dr. Bóka István adta át.


A polgármester az ülés tervezett részére rátérve a jegyzőkönyvben rögzíttette, hogy minden szavazati joggal rendelkező testületi tag jelen van. A szavazati joggal nem rendelkező Doncsev András társadalmi megbizatású alpolgármester távollétével kapcsolatban nem tett megjegyzést.

A napirend elfogadásánál az előre meghatározottakon kívül egy gazdasági jellegű döntés került fel a tárgyalandó témák közé. A testület szervezeti ügyeivel, illetve Doncsev Andrással kapcsolatos pont nem szerepel az ülés témái között.
Tudósításunk idején az ülés még zajlik.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!