Cirkusz Britney háza táján - Fotókkal!

Már nem kopasz. Szerencsére. Az amúgy is csak <em>Sinéad O’Connornak</em> állt jól. Most viszont új lemezzel rukkolt elő, aminek egy névelő híján sajnálatosan ugyanazt a címet adta, mint a Take That-es fiúk. Szerintük nem gáz, hiszen ki azonosítaná az ő lemezüket holmi <em>Britneyével</em> Hát, srácok, kössétek fel a gatyátokat!

Szarka Evelin

A lemez csajos. Nyári, kabriós életérzést közvetít az európai télben didergő fiatal lányoknak, és dögös bombázót farag belőlük. 

A Womanizer klipjében -női szemmel- sok a paróka és a pucér Britney, de kárpótol az Out from Under, ami nemsokára a gimis bulik nagy összeborulós száma lesz. Kicsit rockosabban talán még emészthetőbb lenne. 

Azt azonban nem tudjuk eldönteni, hogy a dal végén a lány egy korlátra támaszkodva rádöbben, hogy éppen most törték össze a szívét, vagy vállára teríti a kabátját álmai lovagja. 

Az új Britney laza, néha egyedi, a Blurben gyanúsan sugarbabes-es, évődő, játékos, nőies és vad, csak néha görcsöl rá egy-egy dallamra, miközben dübörög a trendi basszus. 

A Shattered Glass-szal vagy akár a kellemesen sodró lendületű Unusual You-val gyorsan ráhangolódunk az otthoni őrületre és a nagy partikra is. 

A Mannequin félhangjaitól garantáltan becsavarodunk: a sok anorexiás lány körülbelül azt a zavarodott, furcsa érzést váltja ki belőlünk, mint ez a szám. 

A My baby szerencsére egy illatos, rózsaszín kisbabáról szól, így bátran elérzékenyedhetünk – ha ez a dal a másik nem felnőtt képviselőjéhez szólna, nyugodtan nyálasként definiálhatnánk.

Hosszú album, nehéz végigülni, de a háttérben bármikor szólhat. A Rock Me In mindig feldob.

Nemrég egy ugyanolyan neccharisnyás, cilinderes szerelésben kapták lencsevégre Spears kisasszonyt, mint az örökké fitt Madonnát. Ooops, she did it again… 

Persze, azonnal megszólták – Britney-t. Pedig bármennyire is tisztelem a megújulás nagyasszonyát, ebben a ruhában fiatal kolléganője volt a szexibb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!