Sztárok tanár szerepben - Fotókkal!

Napló - Új iskola indult fiatal tehetségek képzésére. Az énekesi pályára vágyó nebulókat ráadásul ismert énekesek, zenészek oktatják a szakma alapjaira. Völgyi Zsuzsi éneket és hangképzést tanít, míg a Megasztárból ismert Széles Izától stílust leshetnek el a reflektorfénybe vágyó diákok a Popsztár Akadémián.

Kiss Nikolett

Amerikai rendszerű oktatással képzi a fiatal tehetségeket az iskola, amely nemrég indult Völgyi Zsuzsi, Széles Iza, a Pokolgépes Nagy Dávid és a Megatáncból ismert Kelemen Kata közreműködésével. 

A diákok egyénre szabottan fejlődhetnek az ének, a zeneelmélet, a színpadi mozgás és a tánc területén.

Völgyi Zsuzsi végzettsége szerint már taníthatott volna, mégis ez az első alkalom, hogy fiatalokkal foglalkozik.

„Nagyon izgultam az első óra előtt. Sokat készültem rá, az énektanáromtól kértem tanácsokat.” – mesélte a Romantic egykori énekesnője. 

– „Korábban csak a saját fejlődésemre fektettem a hangsúlyt, ezért most nekem is meg kellett tanulnom, hogy hogyan adhatom át azt a tudást, amit az évek alatt elsajátítottam. Izgalmas feladat fiatal tehetségekkel foglalkozni. 

Légzéstechnikát, rezonanciát, artikulációt és előadásmódot tanítok. Úgy gondolom, ha valaki komolyan veszi ezt a dolgot, akkor tényleg profitál belőle.” – tette hozzá Völgyi Zsuzsi, aki azt is elárulta, hogy baráti viszonyban van diákjaival. Van olyan tanulója is a népszerű énekesnőnek, akivel az iskolán kívül  is tartja a kapcsolatot.

Széles Iza stílus órákat tart, míg a Megatáncból ismert Kelemen Kata a színpadi mozgásra és táncra tanítja a fiatalokat. 

A Pokolgép gitárosa, Nagy Dávid a rockzene világát és a zeneelméletet hozza közelebb a diákokhoz, akik beszédtechnikát, protokollt és stylist ismereteket is elsajátítanak, hogy a színpadi élet minden szegmensébe bele lássanak és megtalálják azt a területet, ami hozzájuk a legközelebb áll.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!