Rock and roll siker

Balatonfüred - Újabb sikert könyvelhet el az Acro Dance egyesület, megnyerte az országos akrobatikus rock and roll pontszerző bajnokság rendezésének jogát. A verseny októberben lesz Balatonfüreden.

Gaál Julianna

Az egyesületet több mint tíz éve alapította meg Tromlerné Rusz Rita, azóta  egy teljes táncos generáció nevelkedett fel az Acro Dance égisze alatt. Az egyesület vezető szerepet tölt be a hazai formációs rock and roll életben.  A képzést kezdőtől a versenyzői szintig  képzett oktatók végzik  tájékoztatott  Tromlerné Rusz Rita , táncosainkat életkor és tudásszint alapján, differenciáltan oktatjuk négy éves kortól. Az egyesület a füredi központon kívül Balatonalmádiban, Tapolcán, Veszprémben, Várpalotán, Székesfehérváron és Érden is szervez tanfolyamokat.

Az Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesület négy alkalommal rendezett Nyugat-Magyarországi Lányformációs Pontszerző Bajnokságot, idén megnyerte az országos bajnokság szervezési jogát  a megyében először.  Kimagasló eredményeinknek és a rendelkezésünkre álló színvonalas Balaton Szabadidő és Konferencia Központnak köszönhető, hogy nyertünk  fogalmazott az egyesületvezető.  Az október 17-i versenyre közel hatszáz versenyző érkezik, akik hat kategóriában mérettetnek meg. Az Acro Dance-esek 138 fővel képviseltetik magukat a viadalon.


Twister  kisformáció: Tromler Kata Rebeka, Hável Zsófia,
Bujáky Eszter, Csomai Eszter, Dömötör Blanka, Schütz Annamária
Fotó: Acrodance Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!