Thürmer: Rendet kell teremteni

Veszprém - A Munkáspárt teljes listát állít az európai uniós választásokon. A listát a párt elnöke, Thürmer Gyula vezeti.

Varga Domokos Péter

Lapunkat erről maga az érintett informálta. Elmondta, ez a választás rendkívül súlyos helyzetben érte a válságban lévő országot. 

- A kialakult helyzetért felelős a szocialista kormány, mert eladták a külföldieknek az országot, mert általános szegénységbe taszították az embereket, mert káosz, törvénytelenség, rendetlenség uralkodik. 

Nem működnek normálisan az állami intézmények,  köztük  a közszolgálatok és a rendőrség is. Gyökeres változásra van tehát szükség, támogatni kell a magyar nemzeti tőkét, a kis- és középvállalkozásokat. Ezt az élőmunka terheinek drasztikus csökkentésével lehet elérni. 

A kormány mostani tervei nem oldják meg a problémákat, mindenképpen szükség lenne egy erős, magyar állami tulajdonú bankra. Erős kézzel, erős rendőrséggel rendet kell teremteni -  hangsúlyozta Thürmer Gyula.

A Munkáspárt elnöke úgy véli, Magyarországon az európai parlementi párlistákon egyedül ők képviselik a baloldaliságot, mert "Göncz Kingát, Bokrost Lajost nem nevezné baloldalinak, és nem indítanak Habsburgokat sem". 

Listájukon őt Gilicze Attila 33 éves postás, valamint dr. Frankfurter Zsuzsanna 55 éves balassagyarmati orvosnő követi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!