Bulivan

2012.12.21. 20:19

Dübörgött a Republic, parádés este volt

Jártunk a 67-es úton, voltunk a csillagok között, repült a bálna, elszállt a kismadár, és még Tibi is bólintott. Néhányan úgy fogalmaztak a péntek esti Republic koncert után, hogy látták már az együttes több fellépését, de ilyet még nem, ahol a végén már örömzenélés folyt, és a zenekar teljes pályaíve kirajzolódott a legelső slágerektől kezdve a legújabb albumig.

Napló

Ez már hagyománynak mondható a Napló részéről, hiszen a harmadik nagyszabású koncertet rendezi az újság a Veszprém Arénában, év végi ajándékként olvasóinak - mondta Szabó Miklós, a Naplót is kiadó Pannon Lapok Társasága (PLT) ügyvezető igazgatója. - Köszönjük, hogy ennyien elfogadták a meghívásunkat, és remek estét varázsoltak az arénába - mondta. Porga Gyula, a megyeszékhely polgármestere azt emelte ki, hogy nagyon jó kapcsolat alakult ki a város és a PLT között, amelynek révén egyre több közönségcsalogató rendezvény van a Veszprém Arénában, és ez mindenkinek jó. A Republic legendás számainak címeit idézte Barták Péter, a Napló főszerkesztője, amikor jó szórakozást kívánt a pénteki és a Napló sorozatának leendő koncertjeihez.

 


A mostani, remek hangulatú rendezvényen ez meg is valósult: a háromezres tömeg együtt énekelt, táncolt, hullámzott az együtes kiváló muzsikusaival. Aztán szinte a lélegzet is elállt, amikor a lehulló függöny mögött felcsendült a 350 fős megyekórus, hihetetlen hang- és fényjátékot varázsolva a Republic mögé. A felemelő pillanatok után alig akart véget érni a több mint két órás koncert az örömzenével felérő ráadásokkal. És a sorozat biztosan folytatódik: jövőre újabb meglepetések várnak a Napló olvasóira.

 

 

 

Cipőék nagyszerű hangulatot varázsoltak a Veszprém Arénába, idősebbek és fiatalabbak énekelték velük együtt a jól ismert slágereket (Fotó: Orosz Péter)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!