Borosta

2014.02.26. 15:44

Nőnapi tanácsok férfiaknak

Közeleg az ünnep, s hogy az ajándékozás miatt ne kelljen törni a fejünket, álljon itt néhány megszívlelnivaló.

Nagy Imre

A meglepetés erejénél nincs jobb, változtassunk tehát szokásainkon. A virág szép ajándék, ne is mellőzzük, ám egészítsük ki valami más figyelmességgel is. Idén a nőnap szombati napra esik, kiváló alkalom tehát egy kellemes helyen elköltött vacsorához, amit hosszabb kirándulással is összeköthetünk. Amióta a hölgyek igyekeznek elkerülni a hízást, a desszert nem javasolt, és a karácsonyi ajándékok közül a megmaradtat sem érdemes ezen a napon „elpasszolni”.

Ne felejtsük el, hogy nincs nagyobb ajándék a hölgyek számára, mint a figyelem, az önfeledt együttlét, amit semmiféle ajándéktárgy, cserepes vagy vágott virág, drága csokoládé nem pótolhat. Ezért mindenképp törekedjünk arra, hogy a jövő hét végén – kikapcsolva az összes zavaró körülményt – különleges élményben részesítsük a szeretett nőt, aki a megkülönböztetett figyelmet minden bizonnyal meghálálja majd a figyelmességet.

Címkék#nőnap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!