Balatonkenese

2015.01.06. 06:45

Country és citeraszó a kenesei mindenki karácsonyán

Balatonkenese - Azt kívánom, hogy a karácsony elmúltával se veszítsük el szem elől a fényt, a betlehemi csillagot!

Viola Beata

Ezt mondta egyebek mellett ünnepi gondolataiban Tömör István polgármester, a mindenki karácsonyán, a Sportcsarnokban. Hozzátette: őrizzünk meg magunknak minél többet az ünnepből, vigyük magunkkal a karácsony fényeit, építkezzünk évezredes értékeinkből a hétköznapokon is - hangsúlyozta.

A város elöljárójának köszöntője után fergeteges műsorral lepték meg a közönséget a Kipp Kopp Óvoda apróságai, a Pilinszky János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskola diákjai, illetőleg a Szivárvány Népdalkör, valamint a Pannónia Citerazenekar.

Az est különleges hangulatát adta a Conestoga Country Linedance Csoport, amit 2014 év elején a francia-magyar Kuttler házaspár, Anita és Thierry alapított, és már eddig is hatalmas siker kísérte bemutatkozásukat, ahogyan ez történt ezúttal is. A csoport helyi és környékbeli, lelkes tagokból áll.

A kenesei karácsonyvárás hangulatára Varga Feri és Balássy Betti énekesek tették fel a koronát, akik régi és új dalaikkal kápráztatták el, és derítették jóhangulatra a nagyérdeműt, köztük gyerekeket, felnőtteket, akik sokáig kitűnően szórakoztak a gyönyörű ezüstfenyő - karácsonyfa tövében a csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!