Balatonfüred

2014.10.20. 17:10

Rokisok versenye

Balatonfüred - Az ország legjobb rock and roll táncosai versengtek egymással a településen. A hétvégén rendezték a TLC Országos Akrobatikus Rock and Roll Bajnokságot a városban, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban.

Prevics Éva

Kürttel felszerelkezett drukkoló tömeg gyűlt össze a szabadidőközpontban a hétvégén. Az ország legjobb lányformációi és párosai versengtek egymással. Az egész napos versenyen dübörgött a pörgős zene, a lányok pedig egymást váltva ropták a színpadon. Aki épp nem versenyzett, a függöny mögött gyakorolt.

A fellépéskor pedig nemcsak a kiváló tánctudásra és a tökéletesen kivitelezett koreográfiára -, hanem a megnyerő mosolyra is figyelni kellett. idén rekordot döntött a jelentkezők létszáma, az egész országból 22 sporttánc egyesület csaknem 700 táncosa mérte össze tudását különböző kategóriákban. A legnagyobb versenyzői létszámmal a füredi székhelyű Acro Dance egyesület vett részt a bajnokságon, tőlük két formáció is dobogón állhatott. A Megarock és a High Five nevű csapat bronzérmet nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!