Balatonfüred

2014.09.18. 14:40

Köszönet a korrekt vitákért - Képviselő-testületi ülés Balatonfüreden

Utolsó ülését tartotta a jelenlegi képviselő-testület Balatonfüreden. A tagok értékelték az eredményeket, beszéltek céljaikról, de volt, aki végleg elköszönt.

Prevics Éva

A bizottságok beszámolóinak gyors elfogadása után Bóka István polgármester értékelte az elmúlt időszakot. Azt mondta: az idei, 2014 - es év is, a korábbi évekhez hasonlóan sikeres volt. Stabil gazdálkodást sikerült megvalósítani, vagyis az önkormányzat működési bevétele több volt, mint kiadása. Hozzátette: a fejlesztésekkel is megfelelő ütemben haladtak. A polgármester megköszönte képviselő-társainak a korrekt vitákat.

Fotó: Prevics Éva

A jelenlegi testület utolsó ülésén a képviselők köszönetet mondtak munkatársaiknak és a választóknak is. Volt aki végleg búcsúzott. Csizmazia Szilveszter csaknem 20 év képviselői munka után nem folytatja tovább. Rövid beszámolójában méltatta az elmúlt időszak fontos feladatait. Azt mondta:szerinte a legnagyobb és legbátrabb beruházása az Arácsi úti felújítás volt. Kiemelte, munkásságában talán a borhét megszervezésére a legbüszkébb, hiszen a ma már tömegeket vonzó, hetekig tartó program nem indult ennyire népszerűen. Az első borhétre, ahogy mondta: " alig hat embert tudtak összeszedni ".

Bóka István azt mondta: a tervek között van a Tagore sétány felújítása mellett, közösségi terek kialakítása fiatalok számára a városban, és különböző játszóeszközök kihelyezése a gyerekeknek. A következő képviselő-testületi ülés az új tagokkal novemberben lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!