Balatonfüred

2011.12.21. 08:31

Együtt könnyebb

Alsóörs - Negyedik alkalommal hívták egybe a község vállalkozóit, hogy néhány rövid szakmai előadás és kulturális műsor után lazább körülmények között beszélhessék meg az idei tapasztalatokat, jövő évi terveket.

Győrffy Árpád

A közelmúltban tartott összejövetelen Hebling Zsolt polgármester köszönte meg mindenkinek, hogy munkával, adókkal, munkahelyek biztosításával segítették az elmúlt évben is a község működését, fejlődését.
 
Szedlák Attila országgyűlési képviselő, a kistérség társulásának elnöke beszédében Alsóörsöt a térség egyik legdinamikusabban fejlődő településeként jellemezte. Mint elmondta, jelenleg nincsenek könnyű helyzetben a kis- és középvállalkozások, és ennél csak nehezebb helyzet jöhet. Ha a vállalkozók érzik azt, hogy a település számára fontos a működésük, akkor közös erővel át tudják vészelni a várhatóan az eddigieknél is nehezebb 2012-es évet  vélekedett a képviselő.  A fórumon hagyományosan aktuális gazdálkodási, pályázati  információk-hoz is jutottak a résztvevők. Dr. Turcsányi Domonkos, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei kirendeltségének közbeszerzési szakreferense, Jáger László, a munkaügyi központ balatonalmádi kirendeltségének vezetője és Körli Noémi, a Foglalkoztatási Hivatal tanácsadója ismertette munkaterületének újdonságait.
 
Befejezésül Ferenczy Gábor alpolgármester, aki egyben  az alsóörsi Vállalkozásfejlesztési és Hagyományőrző Közalapítvány kuratóriumá-nak elnöke,  beszélt a vállalkozók működését segítő munkájukról, a kedvezményes hite-lek, vissza nem térítendő támogatások nyújtásáról.Alsóörs az egyik legdinamikusabban fejlődő település

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!