Balatonalmádi

2015.01.06. 06:45

Kodályi hangulatban, hangversenyekkel köszöntötték az év végi ünnepeket

Balatonalmádi - Kiemelkedő eseménye volt a városi karácsonyvárásnak a Balatonalmádi Város Vegyeskara valamint a Kósa György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola előadása.

Kovács Erika

Kovácsné Nagy Márta kórusvezető köszöntője után Kodály Zoltán Adventi énekével kezdte meg a vegyeskar hangversenyét, majd valamennyi darabbal elkápráztatták a közönséget a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban. Vastapsot kapott a szokásos almádi ünnepváró hangverseny másik résztvevőinek, a Kósa György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek rendkívül igényes, színvonalas előadása is. A gyerekek az utóbbi ünnepvárásnak is meghatározó szereplői voltak Balatonalmádiban, ugyanis a szervezők ezúttal is külön gondoskodtak szórakoztatásukról, illetve programjaikról.

Többek között Teles, jeges, heves címmel játékos gyerkőcprogrammal lepték meg őket, ezen kívül igen nagy örömet szerzett nekik a Betlehemi állatsimogató. valamint az érdekes kézműves foglalkozás, illetőleg az izgalmas játszóház, ahol többek között népszokásokat idéztek fel neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!