Balatonalmádi

2014.06.12. 11:17

Két keréken biztonságban

Gyerekek, felnőttek, rendőrök, civilek együtt helyezték el a Balatonalmádi Rendőrkapitányság kerékpáros baleset-megelőzési tábláit a Balatonalmádit Alsóörssel összekötő bicikliút mellet.

A környék általános iskoláinak diákjai, polgármesterek és érdeklődő kerékpárosok vettek részt az almádi kapitányság által szervezett egész napos rendezvénysorozaton 2014. június 10-én. Helyzetgyakorlatokon keresztül szemléltették a közúti forgalomban részt vevő kerékpáros közlekedés szabályait, volt vetélkedő, valamint úgynevezett „Sokk-sarok”, ahol korábbi balesetek fotói, összeroncsolódott kerékpárok illusztrálták a rendőrség baleset megelőzési előadását. A Bringa nap fő attrakciója azoknak a mintatábláknak a felszerelése volt, melyek elhelyezését - az önkormányzatok támogatásával - Balatonalmádi Rendőrkapitányság az illetékességi területén keresztülfutó kerékpárút teljes hosszán tervezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!