Zirc

2017.02.06. 18:40

Vácról és Budapestről is beküldték

Zirc - Tíz kérdésből álló önkormányzati kvízjáték indult a bakonyi kisvárosban az év elején, melynek értékelését és eredményhirdetését a napokban tartották a városházán, tájékoztatta lapunkat Kelemen Gábor sajtó- és sportreferens.

Müller Anikó Hanga

- A kvízkérdések érintették a tavalyi év városi rendezvényeit, kiemelkedő eseményeit, az önkormányzati intézményeket, a képviselő-testület tevékenységét. Nem voltak könnyű kérdések. Ez nem egy tudásalapú vetélkedő volt, nem azt vártuk, hogy a résztvevők fejből tudják a válaszokat. Próbáltunk egy kis interaktivitást belelopni a játékba, nem titkolt célunk volt, hogy a helyes megfejtéshez
a városi honlapunkon törté- nő keresgélés segíthet, ahol rendszeresen tudósítunk az önkormányzat tevékenységéről, hírt adunk események- ről, pályázatokról. A honlap
a mindennapokban is az információszerzés lehetséges forrása - mondta Kelemen Gábor.

A szervezők örömmel, ugyanakkor meglepődve fogadták a Vácról és Budapestről beküldött megfejtéseket. A váci Behany Margit személyes kapcsolat alapján kötődik a kisvároshoz, Ehrenberger Róbert pedig zirci születésű, édesanyja itt él. Rajtuk kívül Vankó Zoltánné részesült díjazásban, aki már több önkormányzati játékban részt vett, sikerrel. Mindhárman a Zirc anno... 2017 archív lapokból álló helytörténeti naptárt kapták ajándékba, a kiadvány szerkesztőjének felajánlásaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!