Zirc

2016.05.28. 13:57

A gyerekeké a tér

Zirc - Idén is várt kicsiket és nagyokat a Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB együttműködő partnereivel a városi gyermeknapon a Rákóczi téren.

Kutasi Zsófia

Számos foglalkozás, programok, látványos bemutatók színpadi műsorok színesítették a napot. Idén a babakuckó programjának gondozásában a kisgyermekes anyukák is aktívan részt vettek. A zirci védőnői szolgálat hasznos tanácsokat adott az édesanyák, szülők részére. A Zirc Városi Ifjúsági Fórum tagjai bábokkal keltették életre a Brémai Muzsikusok című mesét, majd öt állomásos menetleveles játékba vonták be a gyerekeket.Újdonság, hogy Braun Zsuzsa helyi alkotó gyermekfotóiból nyílt kiállítás, emellett felállt egy mobil kalandpark, ahol a gyerekek kipróbálhatták ügyességüket.

Fotó: Kutasi Zsófia

Fellépett többek között a zirci Winner's Elments Tánciskola hip hop bemutatóval. A rendezvény késő délután a májusfa kitáncolással ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!