Programok

 • cikk kép
  Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT

  A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

 • cikk kép
  Kőbe vésett határok nélkül

  BUDAPEST - Szembemenni a populáris irányzatokkal, belevágni valami új, vad ötletbe, létrehozni és megtartani az egyensúlyt a színpadon, nőként, emberként. A 2015-ben alapult WatchMe zenekar eddig megtett útjáról a nemesgulácsi származású Baracskay Ritával, az együttes szaxofonosával, egyik alapítójával beszélgettünk.

 • cikk kép
  EFOTT: elektronikusbulikkal is erősít

  VELENCE - A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint Borgore, Dyro, Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

 • cikk kép
  Megnyitja kapuit a Veszprémi Sörfesztivál

  Ötvenféle hazai és nemzetközi kézműves sör, minőségi borok és röviditalok, valamint változatos zenei programok várják a sörfesztivál vendégeit.

 • cikk kép

  VeszprémFest

  Játssz velünk, és nyerj páros belépőt Richard Bona koncertjére!

  A helyes választ beküldők között 1 db páros belépőt sorsolunk ki Richard Bona & Mandekan Cubano július 12-i koncertjére a VeszprémFesten.

 • cikk kép
  Dalpremierre készül az Ocho Macho

  Már csak ötöt kell aludni és itt a szombathelyi banda várva-várt, új slágere. Ez lesz a nyár kedvence? Dönts!

 • cikk kép
  Újdonságokkal érkezik az Ocho Macho a Sörfesztiválra

  Veszprém – Június 15 és 18. között már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Veszprémi Sörfesztivál. A szervezőknek a négynapos rendezvényre a prémium szegmensből sikerült előadókat hívnia. A legismertebb fellépők az Ocho Macho, Péterfy Bori, Kocsis Tibor, a Kozmix, és a Hollywoodoo lesznek

 • cikk kép
  Vidám kocsmapunk tangóharmonikával

  Veszprém - A Mad Man's Crew együttes tagjaival első, készülő nagylemezük kapcsán sajátos stílusukról és a fiatal zenekarok lehetőségeiről beszélgettünk.

 • cikk kép
  Tom Jones, Richard Bona, Heather Small és a The NPG lép fel a VeszprémFesten

  Idén is világ-sztár fellépők, így Tom Jones, Richard Bona, Heather Small és Prince egykori kísérőzenekara, a The New Power Genera- tion fémjelzik a július 12-én immár tizennegyedik alkalommal megnyíló VeszprémFest programjait.

 • cikk kép
  „Pápai Joci sikerének nagyon fontos üzenete van a roma fiatalok számára!”

  Forgács Mariettával beszélgettünk Pápai Joci sikereiről.

 • cikk kép
  Klassz koncertek a Balaton parton

  Ingyen hallgathat komolyzenei koncerteket a közönség a Balaton partján. A Cimbora Alapítvány július 15. és augusztus 6. között harmadik alkalommal szervezi meg a Klassz a pARTon fesztivált, amelynek házigazdája Érdi Tamás zongoraművész.

 • cikk kép
  "Csakis a közönségnek lehetnek elvárásai"

  Rácalmás - "Szólás és véleményszabadság van, amivel mi maximálisan élünk is" - fogalmazott a Dunaújvárosi Hírlapnak adott interjújában Petrás János, a Kárpátia együttes frontembere, akivel a zenekar rácalmási koncertje előtt beszélgettünk.

 • cikk kép
  Amikor a Kincs, ami nincs zenéjére buliznak

  Székesfehérvár - Bud Spencer és Terence Hill párosa utánozhatatlan. A két legendának számos közös mozija született, a filmek zenéi pedig a virtuóz Kiszely testvéreket is megihlették - így született meg a Spencer Hill Magic Band. A csapat énekesével, Zsigmond Lalával beszélgettünk.

 • cikk kép
  "Úgy érzem, mi már megtaláltuk az utunkat"

  Rácalmás - Nem lehet egy unatkozós típus. Hétfőtől hétfőig nagy tempóban, profi szemlélettel teszi a dolgát. Szívesen vágott bele egy új, tévés kihívásnak is, de úgy látszik: az igazi közege a rock színpad maradt. A rajongók nagy örömére, akik alig várják, hogy újra és újra elvarázsolja őket Csipa, a frontember és a Hooligans zenekar.

 • cikk kép
  Queen’s Land: zeneszeretet és életérzés

  Négy ambiciózus fiatal, akik szeretnek zenélni, és fel vannak készülve a zeneiparra. Arra kíváncsiak, amit ők csinálnak és szeretnek, arra vevő-e a közönség.

 • cikk kép
  Veszprémi sámán a tűz mellől

  Veszprém - Első hallásra nehezen férhet meg egymással a zenészmúlt és az online-specialista szakma, ám Baráth Péter, a Napló online technikai support managere, a Rubber Puppet szólógitárosa a bizonyíték rá, hogy a kettő nem zárja ki egymást.

 • cikk kép
  Hogy csinálja? Két ember életét éli a veszprémi Gotthy

  Gotthard Ádámról elmondhatjuk, hogy két ember életét éli: két helyen dolgozik, két helyen zenél és majdhogynem két városban is él.

 • cikk kép
  Vámoson kezdett zenélni a Fonogram-díjas Kéri Kolos Imre a Hősök zenekar tagja

  Veszprémben született és Nemesvámoson nőtt fel. 14 évesen már zenekart alapított a barátaival. 2010 óta zenél a Hősök együttesben.

 • cikk kép
  Az iskolának gyűjtenek Gazdag Tiborék

  Veszprém-Gyulafirátót - A Gazdag Tibort a soraiban tudó Dr. Grog együttes ad jótékonysági koncertet szombaton a településen.

 • cikk kép
  Ez igazi örömzene volt

  Pápa - Kétévente rendezik meg a Bartók Béla Zeneiskolában a megyei csellótalálkozót, aminek idén már hatodik alkalommal volt házigazdája a pápai zeneoktatási intézmény. Ezúttal Veszprémből, Tapolcáról, Balatonfüredről, Balatoncsicsóról és Pápáról érkeztek tehetséges diákok, hogy bemutassák tudásukat hangszerükön.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...