Zene

2015.09.08. 18:54

Egy szál gitárral

Veszprém - Helyi muzsikusok és országosan ismert zenészek is színpadra lépnek az egyetemen rendezett IV. Egygitáros Minifesztiválon.

Szabó Péter Dániel

A Pannon Egyetem Kultúraszervező Csoportja immár negyedik alkalommal hirdette meg rendhagyó koncertsorozatát. A hétfőn indult minifesztivál során négy estén át két-két előadó lép színpadra, s ad akusztikus koncertet egy szál gitárral.



Hidvégi Dia is koncertet adott
Fotó: Szabó Péter Dániel

- A hetet két visszatérő vendégünk, Berzevici Zoltán és Zselenszky Tamás kezdte, míg kedden az utcazene fesztivál idei közönségdíjasa, Hidvégi Dia, valamint az egyetemre szinte már hazajáró, szintén utcazene-győztes Hangácsi Márton adott koncertet - mondta el lapunknak Felföldi Gábor főszervező, kulturális referens.

Szerdán 19.30-tól Barna Margit és Pető Ádám, míg csütörtökön este Szolnoki Lajos és Illésfalvi Iván zenél majd. Az ingyenesen látogatható koncerteket az egyetem E épületének kamaratermében tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!