Zene

2016.02.02. 20:25

A közönség együtt dúdolta a zenekarral az ismert dalokat

Balatonalmádi - Blues-, pop- és rockzenei feldolgozásokból adott koncertet a háromtagú Féldecibel együttes az egyik kávézóban.

Civil Tudósítónktól

A január igazán kitesz magáért, rengeteg jobbnál jobb program költözött be a városba, hogy a téli napokat és estéket báli hangulat, tánc és ének tegye elviselhetőbbé.

Az egyik helyi, immár öt éve működő hangulatos kávézóban a Féldecibel zenekar adott koncertet. Az együttes különböző blues-, pop- és rockfeldolgozásokat játszott, az eredeti nótákat kissé átalakítva: az éneket elektroakusztikus gitárral kísérték.

A három fiatalember, Török Viktor (ének, shaker), Rónai Zsolt (gitár) és Posta Viktor (gitár) kitett magáért, lenyűgözték a közönséget.

Sikeres koncertet adott a Féldecibel. A zenekar tagjai: Posta Viktor, Török Viktor és Rónai Zsolt
Fotó: Hegyi Ilona

A jó hangulat és a zene garantált. A jól ismert dallamok felvillanyozták a közönséget, és a fiúkkal együtt dúdolták a dallamokat, például a Sweet Home Chicagót.

A trió 2011-ben jött létre, azóta elválaszthatatlanok, esténként a lovak közé csapnak és vidám hangulatot hoznak az emberek életébe, ahogy ezt tették Balatonalmádiban is. A közönség lelkes tapsviharral köszönte meg a fiúknak és a szervezőknek az előadást.

A zenekar elismert és sikeres, következő állomásuk Montreál lesz, ahova meghívást kaptak.

Szerző: Hegyi Ilona



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!